Za novo leto v tujino. Kaj lahko dam v potovalko?

Kaj naj ženska vzame s seboj na potovanje za novo leto? Vsaka ženska se znajde v dilemi, ko so omenjene 3 dnevi večernih zabav, dnevnih ogledov znamenitosti in hladno vreme.

ženska obleka

Za zabavo je nujno potrebna ženska obleka. Ker so zabave ob novem letu precej sproščene lahko namesto glamurozne obleke, na katero je potrebno paziti že pri pakiranju vzameš 2 lahkotni oblekici za zabavo. Seveda na zabavi ne gre tudi brez visokih petk vendar ker si omejena s prostorom poskusi vzeti le ene. Zraven vzameš še ene balerinke, ki jih lahko uporabljaš tudi na kratkem ogledu mesta kljub hladnemu vremenu.

Ker bodo noči verjetno precej prekrokane se za oglede obleci zelo preprosto a kljub vsemu toplo.3x Ženska majica,2x hlače,1x športni čevlji ali pa balerinke če si v njih navajena na daljše sprehode in pa zimska kapa. Seveda boš ob odhodu na avtobus/letalo vzela toplo jakno a če imaš prostor lahko za vsak slučaj v potovalko spraviš še kakšen pulover.

Poleg tega ne pozabi na pižamo ter sproščena oblačila kot je trenirka ali pa pajkice za sproščene trenutke v hotelski sobi. Poskrbi še za spodnje perilo po svoji izbiri, toaleto kamor spada krtačka za zobe, šampon, krtača, sušilnik za lase,… Glede na to da je za novo leto ponavadi precej hladno s seboj vzemi tudi kakšen šal in zimsko kapo. Če imaš prostor v svojem kovčku lahko po želji dodaš še kakšen mankajoči kos oblačil, ki te bo še polepšal, segrel ali zgolj zadovoljil tvojo željo po prepolni potovalki na izletu.